Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Haftada 10 Kat Büyüyen Orbs Nedir?

Orbs (ORBS) fiyatı, 24 saat içerisinde 0,36 dolara çıkarak ATH gördü. Peki Orbs ve ORBS token nedir?

ORBS fiyatı, aylık grafikte yüzde 1347, iki haftalık grafikte yüzde 849, haftalık grafikte ise yüzde 764 oranında değer kazandı. Token, gün içinde yüzde 59 oranında yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

ORBS tokenın piyasa değeri 675 milyon dolar olurken günlük işlem hacmi 1.1 milyar dolar seviyesindedir.

orbs-token
Kaynak

Orbs ve ORBS token nedir?

Orbs, Ethereum tabanlı projelere ölçeklenebilirlik sunmak için tasarlanmış bir ağdır. Açık kaynaklı bir blockchain olan Orbs, Ethereum geliştiricilerinin Orbs platformunu kullanarak iki ağın avantajlarından yararlanmalarını sağlar. Böylece Orbs; her iki ağ için güvenlik, likidite ve düşük ücret sağlamayı hedefler. Aynı zamanda Orbs üzerinde çalışan uygulamalar, ağı terk etmeden Ethereum’dan faydalanabilir.

Orbs ağı, Randomized Proof-of-Stake sistemiyle çalışır ve staking yapılır. RPoS ile daha hızlı ve güvenli işlemler amaçlanır. Orbs; Bithumb, Upbit, Huobi, Chain Partners, World Economic Forum, Bittrex International ve GBBC gibi isimlerle iş birliği yapıldığını belirtmiştir.

Orbs ağının yerel tokenı olan ORBS; ağın ödeme, doğrulama gibi işlemlerinde ve akıllı sözleşmelerde kullanılır. Aynı zamanda staking ödülü olarak ve topluluk temelli faaliyetlerde de kullanılmaktadır. 

ORBS tokenın toplam arzı 10 milyar olarak belirtilmiş olup dolaşımdaki arzı 2.2 milyardır. ORBS tokenı listeleyen borsalar; Upbit, Bithumb, Coinone, Bittrex, Bilaxy, Hotbit, ProBit, OKEx olarak sıralanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!