Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Filipinler’de Regülatör Kurum CEZA, İlk Token Satışını Onayladı

FinTech teknolojisi alanında son dönemde ciddi bir düzenleme hamlesi yapan ve ülkenin adeta kripto para şirketlerinin ‘arka bahçesi’ olmaması için bazı hamleler yapan Filipinler’in düzenleyici kurumu CEZA, ülkedeki ilk dijital token satışına onay verdi.

Filipinler’in kripto para dostu bir ülke olarak kalmasını isteyen ancak bunu yaparken bu işin suistimal edilmemesi yolunda hamleler yapan CEZA, bilindiği gibi kripto para sektöründe yer alacak olan şirketlere bazı kurallar getirmişti. Bu kurallar kapsamında da ülkedeki kripto para ve Blockchain sektörünün daha efektif ve daha iyi bir şekilde düzenlenmesi amaçlanmıştı.

Gelinen noktada borsalar konusunda gereken lisanslama işlerine başlayan CEZA, şimdi de ülkedeki ilk resmi token satışına onay verdi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Asya’nın Kripto Para Vadisi olması hedeflenen Filipinler için harika bir haberi kamu oyuna vereceğini söyleyen CEZA Başkanı Raul Lambino, şunları söyledi:

”CEZA olarak bundan sonraki dönemde Filipinler’de token satışlarına da önem vereceğiz. Bu kapsamda FCD adlı şirketin AGWD sembolü ile trade edilecek dijital varlığının satışına onay verdiğimizi söylemek istiyorum. Bu gerçekten bizim gelecek vizyonumuzu göz önüne alırsak, çok ama çok büyük bir adım.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment