Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“İnsanlar Özgür Olabilmek İçin Bitcoin Alıyorlar”

Kripto para dünyasının ünlü isimlerinden Jeremy Allaire, son zamanlarda sermayelerini korumak için Bitcoin’e yatırım yapan vatandaşlar hakkında konuştu.

Bitcoin son zamanlarda pek çok uzman tarafından güvenli liman olarak adlandırılmaya başladı. Bunun sebebi ise Dünya genelindeki pek çok vatandaşın ekonomik belirsizliklerden korunmak için Bitcoin’e geçiş yapmaya başlaması.

Circle’ın CEO’su olan Jeremy Allaire de bu konu hakkında yaptığı açıklamalarda Bitcoin’in dijital altın olarak görüldüğünü hatırlattı.

Allaire’e göre Bitcoin’e yatırım yapan kişiler arasında kendi sermayesini kontrol etmek isteyen kişiler de bulunuyor. Allaire’e göre bu kişiler baskıcı rejimlerden kaçınmak için paralarını Bitcoin’e aktarıyorlar.

Piyasadaki Hareketlilik

Allaire ayrıca kripto para piyasasındaki hareketlilik hakkında da konuştu. Allaire’e göre piyasadaki yatırımcılar geçtiğimiz ayın ardından olabildiğince fazla kâr elde etmeye çalıştılar ve bu da piyasanın harekete geçmesine yol açtı:

“Bitcoin geçtiğimiz dokuz ay içerisinde yüzde 100, yüzde 200 oranında değer kazandı ve bu sürede pek çok kişi kâr elde etti. Yatırımcılarını piyasadaki bu hareketliliğe karşı tavırları kişiden kişiye değişim gösterecektir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment