Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finans Devi Stone Ridge 115 Milyon Dolarlık Bitcoin Aldı

Stone Ridge Holdings Group (SRHG) yeni ekonomik planlarının bir parçası olarak 115 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) aldı.

Stone Ridge Holdigs Group, yaptığı açıklamada hazine rezerv stratejilerinin bir parçası olarak 10 bin Bitcoin (BTC) aldıklarını duyurdu. Satın alım işleminin New York Digital Invesment LLC (NYDIG) aracılığıyla gerçekleştiğini belirten Stone Ridge Holdings Group’un aldığı 10 bin Bitcoin’in (BTC) değeri 100 milyon doların üzerinde.

Bitcoin Nakit Paradan Daha Üstün

Kurumsal şirketler ve sigorta şirketleri için kurumsal varlık yöneticisi Stone Ridge Holdings Group kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ross Stevens, yaptığı açıklamada Bitcoin’i (BTC) otoriteden bağımsız ve ortak aklın bir ürünü olarak düşündüklerini söyledi. Daha parlak ve adil bir finansal geleceğe sahip olmak isteyen insanların giderek daha fazla Bitcoin’e yöneleceğini düşünen şirket, Bitcoin’i uzun zamandır nakit paradan daha üstün gördüklerini belirtti.

Kağıt paranın kontrolsüz basıldığına işaret edilen açıklamada ayrıca, Amerika Merkez Bankası’nın olumsuz sinyaller verdiği 2019’un başından beri Amerikan Doları, Bitcoin (BTC) karşısında %70 değer kaybettiği aktarıldı.

Bitcoin’e Olan İlgi Sürüyor

MicroStrategy ve Square’in ardından Bitcoin (BTC) satın alan şirketler kervanına Stone Ridge Holdings Group da katıldı. Şirketler tarafından daha parlak ve güvenilir bir finansal seçenek olarak görülen Bitcoin (BTC), uzmanlara göre ilerleyen dönemlerde daha fazla şirket tarafından bir yatırım aracı olarak tercih edilmeye başlanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!