Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kech: Finans Şirketleri Kripto Paralarla İlgilenmeye Devam Ediyorlar

Onchain Custodian’ın CEO’su Alexandre Kech, kripto para piyasasındaki geleneksel yatırımcı sayısının zaman içerisinde artış göstereceğini düşünüyor.

Onchain Custodian’ın CEO’luğunu üstlenen Kech geçtiğimiz günlerde Consensus tarafından düzenlenen bir etkinliğe katıldı ve kripto para sektöründeki emanet hizmetleri hakkında konuştu. Kripto para sektörünün son zamanlarda kayda değer gelişmelere tanıklık ettiğini söyleyen Kech, sektörün zamanla iyice büyüyeceğini öngörüyor.

Kech; kripto pra sektöründe emanet hizmeti sunan şirketlerin artık eskisine kıyasla çok daha rahat bir şekilde token destekleyebildiklerini söylüyor. Kech, piyasadaki yatırımcıların zamanla bu kısmen küçük koinlerle de ilgilenmeye başlayacaklarını düşünüyor.

Geleneksel emanet hizmetleri hakkında bazı yorumlar yapan Kech, bu hizmetleri sağlayan şirketlerin kurumsal nedenler dolayısıyla kripto para sektörüne girmekten çekindiklerini söyledi. Kech’e göre bu şirketler çoğu zaman bir kripto para şirketiyle işbirliği yapmaya başlıyor ve müşterilerini bu şirkete yönlendiriyor. Sıradan finans şirketleri bu sayede pek çok protokolü atlayarak müşterilerine doğrudan kripto para kullanma şansı sunmuş oluyorlar.

Kech kripto para sektöründeki şirketlerin eskisine kıyasla çok daha iyi durumda olduklarını ve geleneksel finans şirketlerinin bu şirketlerle görüşme halinde olduklarını vurguladı. Kech’e göre kripto para şirketleriyle ortak olmak isteyen şirketlerin sayısı zamanla artacak ve bu da piyasadaki yatırımcı sayısının artmasını sağlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment