Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finansman Turunu 100 Milyon Dolar ile Tamamlayan CoinTracker, 1.3 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

Kripto vergi şirketi CoinTracker, birçok kurumsal ve bireysel yatırımcının katılımı ile gerçekleştirdiği finansman turunu 100 milyon dolar fon toplayarak tamamladığını duyurdu.

CoinTracker, 27 Ocak tarihinde yayınladığı basın bülteninde risk sermayesi şirketi Accel tarafından yönetilen A serisi finansman turunda 100 milyon dolar fon topladığını ve şirketin 1.3 milyar dolar değerlemeye ulaştığını duyurdu. Açıklamaya göre finansman turu General Catalyst, Initialized Capital, Y Combinator Continuity, Coinbase Ventures, Intuit Ventures, Kraken Ventures, Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian’ın girişim şirketi 776 Ventures ve eski Stripe COO’su Claire Hughes Johnson dahil olmak üzeri eski ve yeni yatırımcıların katılımı ile gerçekleşti.

CoinTracker CEO’su ve kurucu ortağı Jon Lerner;

Yatırımcılarımız ile beraber dünyanın finansal özgürlüğünü ve refahını artırma konusunda ortak bir misyona sahibiz. Kripto para portföy takibini ve vergi uyumluluğunu sorunsuz hale getirmek ayrıca kriptonun genel olarak benimsenmesini sağlamak ve hızlandırmak için onlarla ortak olmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz.

dedi.

Şirket topladığı 100 milyon dolar fon ile borsalar, blockchain ve diğer kripto sektörlerindeki lider konumunu korumayı ve büyüme planlarını sürdürmek için yüksek vasıflı personel sayısını arttırmayı hedefliyor. Ayrıca şirket  fonun bir kısmını ise kullanıcıların kripto portföylerini ve vergi zorluklarını daha derinlemesine ele almalarına yardımcı olmak için müşteri desteğini, içeriğini ve topluluğunu ölçeklendirmeye ayıracağını belirtti.

CoinTracker geçtiğimiz günlerde Coinbase‘in borsa kullanıcılarının kripto vergilerini hazırlamalarına yardımcı olan genişletilmiş “vergi merkezi” ile özel bir anlaşma yaptığını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!