Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fireblocks, 550 Milyon Dolarlık Finansman Turunun Ardından 8 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

Dijital varlık saklama platformu Fireblocks, blockchain ekosistemi içerisindeki en değerli şirket olabilmek için düzenlediği E serisi finansman turunda 550 milyon dolarlık yatırım alarak 8 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

Finansman turu; D1 Capital Partners ve Spark Capital tarafından, Parafi Growth Fund, Canapi Ventures, Altimeter, General Atlantic, Index Ventures, Mammoth, CapitalG ve Iconiq Strategic Partners gibi büyük firmaların katılımıyla gerçekleşti.

2019’da kurulan Fireblocks, C serisi finansman turundan 133 milyon dolar, 2021 yılının temmuz ayında yapılan D serisi finansman turundan ise 310 milyon dolar topladı. Ayrıca şirket, kurulduğu tarihten bu yana blockchain alanında önde gelen girişim ve yatırım şirketlerinden toplam 899 milyon dolar gelir elde etti.

Art arda yapılan bu finansman turları sayesinde Fireblocks, Bank of New York Mellon, Revolut, Galaxy Digital, Crypto.com, BlockFi, SwissBorg, CoinShares, eToro ve Three Arrows Capital dahil olmak üzere 800’den fazla kurumsal müşteriye ulaştı.

Altyapı sağlayıcısı olarak nitelendirilen Fireblocks, dijital varlıkları güvence altına almak, aktarmak ve iletmek için kripto para borsalarıyla ve finansal kurumlarla çalışıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!