Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finder, Cardano’nun (ADA) 58 Dolara Ulaşacağını Tahmin Ediyor

Karşılaştırma ve anket sitesi Finder, danıştıkları analistlerin görüşüne göre cardano’nun (ADA) fiyatı 2030 yılına kadar 58 dolara ulaşacağını ön görürken bu yıl fiyatın 2,72 dolara ulaşacağını tahmin ettiler.

Finder yapmış olduğu araştırmada Cardano’nun geleceğini “olumlu” olarak yorumladı. Paneldeki yorumlardan biri de en büyük Cardano savunucularından biri olan Permission ürün sorumlusu Vanessa Harris’den geldi. Harris:

Cardano güvenlik ve doğruluk açısından en iyi akıllı sözleşmelerinden biridir.

dedi.

Genel olarak eleştirmenler Cardano’nun kod tabanına yeni özellikler eklememesinden dolayı yavaş olduğundan yakınırken, Harris bu durumun cardano’nun devletler ve sivil toplum kuruluşları tarafından benimsenmesine yardımcı olacağını düşünüyor.

Ancak, danışılan herkes Cardano’ya olumlu bakmadı. Örneğin Balthazar CEO’su John Stefanidis ve yatırımcı Verinica Mihai, cardano’nun “eksik ve zayıf teknoloji”ye sahip olduğunu belirterek fiyatının düşeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Ayrıca WhaleStatsBSC tarafından alınan verilere göre, en büyük BNB balinası 20 Şubat tarihinde yaklaşık 5.1 milyon dolara 5.367.075 ADA satın aldı.

Son yedi günlük periyotta yaklaşık bitcoinde meydana gelen düzeltmeden kaynaklı %7,48‘lik değer kaybı yaşayan ADA, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre 0,947 dolardan işlem görüyor.

ADA, CoinMarketCap’in yaptığı listede ise en değerli 7. kripto para olarak yer alıyor. Coin’in günlük işlem hacmi ise 1.419.237.512 dolar.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!