Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meksika’nın En Zengin Üçüncü Milyarderinden Bitcoin (BTC) Tavsiyesi

Meksika’nın en zengin üçüncü milyarderi Ricardo Salinas Pliego bitcoin (BTC) satın almayı, fiyat düştükçe ekleme yapmayı ve satmayı düşünmeden HODL etmeyi tavsiye etti.

Milyarder Salinas, Twitter hesabı üzerinden 19 Şubat Cumartesi günü Bitcoin Magazine hesabının “Bitcoin’inizi balinalara satmayı bırakın” gönderisini alıntılayarak yaptığı paylaşımda bitcoin’e yatırım yapma konusunda bazı tavsiyelerde bulundu.

Telekomünikasyon, medya, finansal hizmetler ve perakende mağazaları ile ilgilenen bir şirketler grubu olan Grupo Salinas şirketinin kurucusu ve başkanı Ricardo Salinas Pliego‘nun, Forbes‘in milyarderler listesine göre şu anda 13 milyar dolardan fazla net varlığı bulunuyor.

Milyarder, yaptığı paylaşımda takipçilerini bitcoin satın almaya ve fiyat düştükçe ekleme yapmaya davet etti.

Bitcoin satın almalısınız (fiyat düştükçe satın almaya devam edin), sonra bitcoin’inizi satmayı unutun ve sadece HODL edin… inanın daha sonra bana teşekkür edeceksiniz.

Daha önce de bitcoin satın alma tavsiyelerinde bulunan Salinas, geçtiğimiz aralık ayında takipçilerine enflasyondan kaçınmaları için itibari para birimleri yerine Bitcoin satın almalarını ve DeFi’ın bir yatırım imkanı olduğunu söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!