Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Flare Networks Cardano İçin Oylama Başlattı

Flare Networks, Cardano’nun (ADA) F-Asset dünyasına entegre olup olmamasına dair bir anket düzenledi. Beş gün sürecek olan ankete katılanların yüzde 83’ü şimdiden evet diyor.

20 Mart’ta başlatılan ankete yazım sırasında 14.093 kişinin oy verdiği görülüyor. Sonuçlara göre, ADA’nın Flare ekosistemine dahil olmasını isteyenlerin oranı yüzde 83,2 olurken istemeyenlerin oranı yüzde 16,8 oldu. Bununla birlikte, anketin sonuçlanması için hala 5 gün var.

Kaynak

Topluluk merkezli karar alan Flare ağının F-asset protokolü, kripto paraları akıllı sözleşme haline getirerek ekosistemin bir parçası haline getirir.

Cardano mart ayında güncelleme gördü 

Cardano (ADA) için beklenen Mary fork güncellemesi 1 Mart tarihinde yayınlandı. Cardano, Mary ile DeFi dünyasına adım atmış oldu. Bu güncelleme ile kullanıcılar ağ üzerinde yeni tokenlar ve NFT’ler oluşturabilecek. 

ADA Coinbase Pro’ya eklendi

Coinbase, 16 Mart tarihinde ADA’nın Coinbase Pro’ya ekleneceğini açıkladı. ADA işlemleri, Türkiye saati ile likidiyenin yeterli olması durumunda 19:00’da başlayacağı belirtilen ADA işlemleri, ADA trade işlemleriyle ilerleyen günlerde devam etti. ADA fiyatı, Coinbase haberinin etkisiyle bu süreçte artış gördü.

ADA fiyatında son durum

ADA fiyatı; aylık bazda yüzde 42, haftalık bazda yüzde 21 oranında değer kazandı. 18 Mart tarihinde 1,48 dolara çıkarak ATH gören ADA, 40 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Günlük işlem hacmi ise 5.9 milyar dolar.

cardano-flare
Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!