Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Flexa, GameStop’ın Katılması Şerefine Ödeme Ağına AXS, SLP, MANA ve SAND’i Ekliyor

Bünyesinde 40.000’den fazla mağazanın yer aldığı dijital ödeme şirketi Flexa, Amerikalı oyun satıcısı GameStop’ın ödeme ağına katılması şerefine metaverse kripto para birimleri olan Axie Infinity (AXS), Smooth Love Potion (SLP), Decentraland (MANA) ve The Sandbox’ı (SAND) desteklediğini duyurdu.

Flexa, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile haberi duyurdu.

Paylaşımın devamında, müşterilerin artık ABD’nin her yerinden Flexa’nın desteklediği bitcoin, dogecoin ve diğer kripto para birimleri ile GameStop için yapacakları ödemelerde Flexa’nın mobil cüzdan uygulaması “Spedn”i kullanabileceği belirttildi.

Başlangıçta Flexa ödeme ağının bir parçası olan GameStop ve Süpermarket zinciri Whole Foods, daha sonra Flexa’nın mobil cüzdan uygulaması Spedn’de ortadan kaybolmuştu.

Mart 2019 tarihinde hizmete sunulan ödeme ağı Flexa müşterilerinin, bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile fiziksel işletmelerden alışveriş yapmasını sağlıyor. Flexa, kripto para ödemelerinde işletmeler ve müşteriler arasında aracı görevini üstleniyor. Ancak işletmeler ödemeleri kripto para birimi şeklinde değil itibari para birimi olarak alıyor.

Flexa, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada en büyük ikinci meme coini olan SHIBA INU‘yu ödeme sistemine dahil ettiğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!