Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Forbes Analisti: “Performans Açısından Ethereum, Bu Yıl Bitcoin’den Daha İyi”

Ava Trade ve Forbes gibi platformlarda analizler yapan Naeem Aslam, Ethereum ve bu yılki performansı ile alakalı düşüncelerini paylaştı. Aslam, Ethereum için “2020’de Bitcoin’den daha iyi bir performans gösterdiği” yorumunda bulundu.

Analist Naeem Aslam, Ethereum için performans değerlendirmesi yaparken aynı zamanda Bitcoin ve XRP ile alakalı da değerlendirmeler yaptı. Aslam, Bitcoin’in bu yıl %82 ve dördüncü en büyük kripto para olan XRP’nin de %30 arttığını söyledi. Analist, Ethereum’un bu yılki büyümesini ise %206 olarak açıklayarak diğer iki kripto para ile arasındaki farkı gözler önüne sermeye çalıştı. Analiste göre Ethereum, bu yıl Bitcoin’den yaklaşık 2.5 ve XRP’den de yaklaşık 6.5 kat daha fazla büyümüş oldu.

Vitalik Buterin: “Bir fikrim yok”

Ethereum 2.0 güncellemesi, Ethereum topluğu tarafından dört gözle bekleniyor. Günden güne Ethereum 2.0 ile alakalı haberler ise gelmeye devam ediyor. Bir akıllı sözleşme (smart contract) denetleme şirketi olan Quantstamp, dün Ethereum 2.0 için “neredeyse hazır” açıklamasında bulundu. Henüz tarih netleşmese de Ethereum 2.0’ın 2020 bitmeden tamamlanacağı düşünülüyor.

Ancak Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in Ethereum 2.0 ile alakalı son yorumu kafaları karıştırdı. Buterin, yaklaşık 21 saat önce WhiteRabbitBTC nickli bir Twitter kullanıcısının sorusunu yanıtladı. Kullanıcı, Ethereum 2.0 için “ne zaman?” sorusunu sordu. Buterin ise bir fikrinin olmadığını belirterek şu şekilde devam etti:

“Quantstamp, güncellemenin neredeyse hazır olduğunu söylüyor. Teorik olarak istemci şirketler kendilerine “GÜNCELLEMEYİ GÖNDERİN” demediğimiz için bize çok kızarsa bunu kendi kendilerine de yapabilirler.”

“Yeni hedef 14 bin dolar”

Naeem Aslan, Twitter hesabından Bitcoin ile alakalı da bir paylaşımda bulundu. Bugün 13 bin doların üstüne çıktığını söyleyen Aslan, yeni hedefin 14 bin dolar olduğunu belirtti. Aslan’ın bu açıklamalarından Bitcoin fiyatıyla alakalı iyimser düşündüğü söylenebilir.

Bitcoin (BTC), TSİ 15:07 itibarıyla 13 bin 400 dolar, Ethereum (ETH) ise 401 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!