Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fork Tartışmaları Yaşanan Bitcoin Cash, Abra Cüzdanında Listelendi!

12 Eylül tarihinde, en popüler kripto para cüzdan uygulamalarından olan ve şu an 28 kripto para birimini destekleyen Abra, toplam hacme göre dünyanın en büyük dördüncü kripto para birimi Bitcoin Cash‘i platformuna ekleyeceğini duyurdu. Bitcoin Cash, Abra cüzdanına girdikten sonra, direkt olarak cüzdandan işlem görebilecek. Abra tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, platform kullanıcıları dünyanın herhangi bir ülkesinden kendi Abra cüzdanlarına Bitcoin Cash gönderebilecekler.


Söz konusu resmi Twitter duyurusu ise şu şekilde:

”Artık Abra üzerinden Bitcoin Cash yatırıp çekebileceğinizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. CEO’muz @billbarhydt ve @rogerkver, duyuru ve bütün şeyler üzerine konuşmasını şu linkten izleyebilirsiniz.”

Abra Eylül ayının başlarında da yeni kripto para destek haberleri vermişti. Popüler cüzdan uygulaması 5 Eylül tarihinde kendi Twitter hesabından yaptığı duyuruda, Cardano, Tron ve Basic Attention Token‘i platformuna eklediğini ilan etmiş ve söz konusu alt koinlerin fiyatlarında %1 civarı bir artışa neden olmuştu. 

Buna rağmen, Bitcoin Cash ekosisteminin şu an içsel bir bölünme tartışması yaşaması ve genel olarak kripto piyasasının düşüş modunda olmasından dolayı, söz konusu artış bu sefer yaşanmayabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment