Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX, Avustralya’dan Onay Alarak Küresel Genişlemesini Artırıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX, büyüme planları kapsamında Avustralya’da yerel bir lisans alarak genişlemeye devam ediyor. 

21 Mart tarihinde paylaşılan basın bülteninde FTX hizmetleri içerisinde, alınan onay ile birlikte Avustralya’da kapsamlı bir kripto para borsası ve OTC (Tezgah Üstü) tabanlı ürünler bulunacaktır. Ayrıca basın bülteninde, FTX’in açacağı yeni ofisin Avustralya’nın finans merkezi olan Sidney’de bulunacağı söylendi.

FTX CEO’su ve Kurucusu Sam Bankman-Fried konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

FTX’in yenilikçi ürünlerini ve hizmetini Avustralya pazarına getirmekten dolayı heyecanlıyız. FTX Australia’nın kurulması, tüm yerel müşterilerimize güvenli ticaret yapma imkanı sunmaktadır. Avustralya’da kayıtlı ve lisanslı bir borsa olarak yerimizi aldık.

dedi.

Avustralya Dijital Ekonomi Bakanı Jane Hume 21 Mart tarihinde gerçekleştirilen “Blockchain Australia” etkinliğinde “İnsanlar, kripto satın almak için kullandıkları borsalara güvenebileceklerinden emin olmak istiyorlar.” dedi.

Avustralya’nın Asya-Pasifik bölgesindeki en büyük finans merkezlerinden biri olduğu belirtilen açıklamada, FTX için çok önemli bir pazar olduğu vurgulandı.

FTX yaptığı açıklamada, “FTX Avustralia’nın kurulması, FTX’in küresel genişlemesindeki önemli adımlardan bir tanesidir.” dedi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!