Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX CEO’su Açıkladı: Yeni bir stablecoin üzerinde çalışıyoruz

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, The Big Whale’e verdiği bir röportajda piyasaya dair görüşlerini dile getirdi ve FTX’in bir stablecoin üzerinde çalıştığını açıkladı.

Ünlü CEO 27 Ekim tarihinde yayınlanan röportajında, kısa vadede piyasanın genel gidişatının hükümetlerin para politikaları ile yakın ilişkili olduğunu ancak uzun vadede kripto para sektörünün geleceği konusunda iyimser olduğunu söyledi. Ayrıca CEO, şirketin bir stablecoin üzerinde çalıştığını da belirtti.

Bunun yaşadıkları ilk gerçek ayı piyasası olduğunu dile getiren CEO, piyasadaki düşüşün platformları şu an olduğundan daha fazla etkilemediğini ifade etti. Bankman, piyasanın durgun olmasına rağmen geliştirmelere ve inovasyona devam ettiklerinin altını çizdi.

TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), Pax Dollar (USDP) ve Binance USD (BUSD) gibi birçok stablecoini destekleyen borsanın kendi stablecoini üzerinde çalıştığı da Bankman’ın verdiği bilgiler arasında yer aldı. Ayrıca CEO, geçtiğimiz aylarda Binance’in USDC ve diğer bazı kripto paraları BUSD’ye çevirme kararının İkinci Stablecoin Savaşı’na dair söylemlerini tekrarladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!