Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried FTX V2’yi Duyurdu: Bir Dizi Yenilik Geliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in Kurucusu Sam Bankman-Fried borsanın bir dizi yenilikten geçerek yatırımcılara daha isabetli fiyatlar ve daha hızlı trade imkanı sunacağını açıkladı.

Sam Bankman 10 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yatırımcılardan gelen istekler doğrultusunda emir eşleştirme sistemi başta olmak üzere birçok sistemde teknik yenilemeler yaptıklarını belirtti. Bu yenilemelerin sonucunda emir iletiminin geçmişe oranla minimum %50 daha hızlı olmasını beklediklerini ifade eden Bankman, hacim tarafında da yükseliş beklediklerini açıkladı.

Yeni bir sipariş eşleştirme yazılımı ve daha verimli API yollarıyla müşterilerinin daha hızlı ve verimli bir ticaret yürüteceğini iddia eden CEO, özellikle API güncellemesiyle beraber API yatırımcılarının ihtiyaçlarına cevap vereceklerini ifade etti.

Önümüzdeki ay boyunca bazı özelliklerin yayınlanacağını belirten Bankman, büyük güncellemenin 21 Kasım 2022 tarihi itibariyle yayında olacağını ve bu tarihin FTX V2’nin başlangıcı sayılacağını bildirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!