Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX Müşterileri Bakiyelerinin Yüzde Kaçını Kurtarabilir: Varlıklar İçin Fiyat Belirlendi!

İflas eden kripto para borsası FTX’de varlığı bulunan müşterilerin bakiyeleri için dolar başına 8 ila 12 cent değer biçiliyor.

İflas eden finansal kurumlara karşı alacaklı durumda bulunan varlık sahiplerinin alacaklarını satmasına olanak tanıyan bir finansal aracı kurum olan Cherokee Acquisition, 16 Kasım tarihinde yayınladığı son fiyat tablosunda FTX müşterilerinin 100.000 dolar ve üzerindeki bakiyeleri için dolar başına yaklaşık 8 ila 12 cent arasında bir rehber fiyat koydu.

Uzmanlar, FTX’in müşteri varlıkları için gelen nispeten düşük tekliflerin, şirketin kullanıcılara karşı yükümlülüklerini yerine getireceğine dair olan inancın azalmasına bağladı.

Celsius Network’ün Earn ve Custody hesabının yanı sıra Voyager Digital’ın da bulunduğu listede 100.000 dolar ve üzeri alacaklara verilen en yüksek teklifin 68 ila 73 cent arasında Celsius Network’ün Custody hesabı olduğu görülürken FTX açık ara en düşük tekliflere sahip oldu. Varlıkları yakın zamanda FTX’e satılan kripto para platformu Voyager Digital’in alacaklı hesaplarına ise 48 ile 55 cent değer biçiliyor. Cherokee’nin verilerine göre Voyager’ın alacakları FTX’in alacaklarından yaklaşık 5 kat daha değerli görülüyor.

507 Capital’ın yönetici ortağı Thomas Braziel bu tekliflerin bile potansiyel alıcılar için çok yüksek olabileceğini belirtti ve gerçekçi fiyatların 3 ila 5 cent arasında olması gerektiğini öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!