Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX ve Alameda Bitcoin Yükselişini Değerlendiriyor: Milyonluk 13 Altcoin Transferi!

İflas eden kripto para şirketleri FTX ve Alameda Research bir kez daha harekete geçerek milyonlarca dolar değerinde 13 altcoin transferine imza attı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre iflas eden kripto para borsası FTX ve yan kuruluşu Alameda, son 5 gün içerisinde 10,5 milyon dolarlık altcoin transferi gerçekleştirdi.

Piyasadaki yükselişleri fırsat bile şirketler, piyasa yapıcı Wintermute ve kripto para borsası Falconx’e 5,27 milyon dolar değerinde 2.148 Ethereum (ETH) aktardı.

İşlemlerini bununla sınırlı tutmayan FTX ve Alameda, yine Wintermute’a 1,04 milyon dolar değerinde 500 bin Toncoin (TON) gönderdi. Şirketlerin en büyük üçüncü altcoin transferi ise Cream Finance (CREAM) özelinde gerçekleşti. Yaklaşık 874 bin dolar değerinde 54.811 CREAM, kripto para borsası Binance’e transfer edildi.

Öte yandan yine bu 5 günlük periyotta, Liquity (LQTY), Leo Token (LEO) , Convex Finance (CONV), Akropolis (AKRO), pSTAKE Finance (PSTAKE), Reef (REEF), Fantom (FTM), Uma (UMA), Linear (LINA), Kyber Network Crystal (KNC) dahil toplam 10 altcoin’de 1,98 milyon dolarlık varlık Binance ve OKX gibi kripto para borsalarına parçalar halinde gönderildi.

İflas davası devam eden şirketlerin, altcoinler özelinde yaptıkları satışlarla birlikte nakit sağlayarak ileriki dönemde alacaklılarına geri ödeme yapması planlanıyor.

FTX söz konusu transfer işlemlerini bu hafta içerisinde hızlandırarak kripto para piyasasındaki yükselişleri değerlendirmeye çalışmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!