Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’den Alacaklı Müşterilere Yeni E-Posta

İflas eden kripto para borsası FTX, iflas davası kapsamında alacaklılarına geri ödeme ayrıntıları hakkında bilgi verdi.

FTX 29 Mart tarihinde bazı alacaklılarına gönderdiği bilgilendirme postasında, geri ödeme sürecine dair belli olan detayları aktardı. Borsa bunun yanı sıra kullanıcıların 11 Kasım 2022 tarihine ait bakiyelerini ve geri ödeme sürecinde kullanacakları müşteri kodlarını da iletti.

Postada geri ödeme sürecinin hukuki detaylarına da değinen borsa, mevcut durumda borçlulara karşı iddia ve çıkarların delillerini sunmak için son duruşma tarihinin henüz belirlenmediğini ancak tarih kesinleşince alacaklıları konu hakkında bilgilendireceğini söyledi.

FTX sürecin kesinleşmesi üzerine geri alım sürecine dair talimatları paylaşacağını söylediği mailde alacaklılara gönderilen müşteri kodlarının alacaklıların haklarından feragat etmesi anlamına gelmediğini vurguladı. Borsa, yalnızca 11 Kasım tarihi itibariyle net pozitif bakiyeye sahip müşterilerin müşteri kodu aldığının altını çizdi.

Borsa geçtiğimiz günlerde iflas davası kapsamında, Sui Blockchain’inin geliştiricisi Mysten Labs’e yaptığı 101 milyon dolarlık yatırımın 95 milyon dolarlık kısmını geri almak için uzlaşmaya gittiğini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!