Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’den Geri Ödemelere Dair Önemli Hatırlatma: Paranızı Almak İçin Son Tarih Bu!

İflas eden kripto para borsası FTX, içerde parası kalan kullanıcıların varlıklarını çekebilmeleri için önem arz eden Talep Portalı’nın son başvuru tarihini hatırlattı.

FTX 21 Eylül Perşembe günü sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada, borsada varlığı olan kullanıcıları Talep Portalı’nın resmi son günü hakkında uyardı. Yapılan açıklamada, borsada kripto parası kalan ve bu varlıkları çekmek için hak sahibi olmak isteyen kullanıcıların en geç TSİ 29 Eylül 23.00 tarihine kadar Talep Portalı’nda yer alan formu doldurmaları istendi.

FTX’in açıklamasına göre FTX veya FTX iştiraklerinde parası kalmış her yatırımcı söz konusu portal üzerinden talepte bulunabilecek ve öncelik sıralaması gözetilmeksizin dosyalamaya dahil edilecek.

Bununla birlikte Müşterini Tanı (KYC) şartlarını tamamlamayan kullanıcıların da Talep Portalı’nda yer alabileceği vurgulandı. Öte yandan kullanıcıların KYC sürecine başlamalarını isteyen borsa, bu sürecin portalın kapanacağı 29 Eylül tarihinden sonra da devam edeceğini ifade etti:

KYC sürecine başlamalısınız. Talepte bulunmak için doğrulanmış bir KYC statüsüne sahip olmanız zorunlu değildir. KYC inceleme ve doğrulama süreci 29 Eylülden sonra devam edecektir.

FTX geçtiğimiz günlerde Talep Portalı’nı uğradığı saldırı sonrasında tekrar açarak hizmet vermeye devam ettiğini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!