Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’in Milyarlık Satış İhtimali Ortadan Kalkıyor Mu? Dev Piyasa Yapıcı Coinlere Talip!

Piyasa Yapıcı DWF Labs, iflas eden kripto para borsası FTX’in tasfiye amaçlı satacağı kripto paralara talip olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz yıl tüm kripto para piyasasını sarsan bir iflasa tanıklık eden kripto para borsası yaklaşık 3,4 milyar dolarlık kripto paranın tasfiyesi için hazırlanıyor. Bu beklenti kripto paralar üzerinde satış baskısı yaratırken piyasa yapıcı DWF Labs’den umut verici bir açıklama geldi.

DWF Labs CEO’su Andrei Grachev 13 Eylül günü paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde, alacaklılara en uygun koşulları sunmaya hazır olduklarını ve piyasanın 2020 yılındaki gibi zorlu bir satış baskısıyla karşılaşmaması için FTX varlıklarını satın almayı düşündüklerini vurguladı:

DWF Labs alacaklılara en iyi icra fiyatını sunmak ve piyasayı 2020’deki zorlu koşulları geri getirebilecek devasa agresif satış baskısı riskini azaltmak için FTX varlıkları satın almayı düşünüyor.

Çıkan son haberlere göre FTX, tasfiye işlemi sırasında piyasanın önceden haberdar olmamasını sağlamak için ABD mahkemesine gizlilik talebinde bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!