Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’in Yeni CEO’su Konuştu, FTT Fiyatı Hızla Yükseldi

FTX’in yeni CEO’su John J. Ray III, iflas sürecine girmiş kripto para borsasını hayata döndürmek istiyor.

Sam Bankman-Fried’dan sonra FTX’in CEO’su olan ve şirketin yeniden yapılanma sürecini yöneten John Ray, FTX’in tüm yaşananlara rağmen yeniden aktif bir borsa haline gelebileceğini düşünüyor.

Kasım ayından bu yana ilk kez röportaj veren Ray, “Şu anda tüm seçenekler açık. Eğer buradan ilerleyebileceğimiz bir yol varsa, o yolu araştırmakla kalmaz, o yolda ilerleriz.” dedi.

Kripto para borsası FTX, geçtiğimiz yıl Celsius Network, Voyager Digital, BlockFi gibi diğer birkaç kripto para şirketine benzer şekilde iflas başvurusunda bulundu.

Şirketin şu anki seçeneklerinden biri, şirketi tamamen kapatmak ve müşterilerin borsada kalmış paralarını olabildiğince kısa süre içerisinde iade etmeye çalışmak.

Ancak FTX’in yeni CEO’su John Ray, bunun yanı sıra, FTX’i hayata döndürme seçeneğini de göz önünde bulunduruyor.

Ray, “Konuştuğumuz paydaşların bir kısmı, bunun sürdürülebilir bir işletme olduğunu düşünüyor.” dedi.

Kripto para borsası FTX’in tokenı FTT, John Ray’in bu açıklamaları basına düştükten sonra kısa süre içerisinde hızla değer kazanmaya başladı. CoinGecko verilerine göre FTT, 24 saat içerisinde %17’den fazla değer kazanarak 2,25 dolara yükseldi.

Ray, kariyerinin önceki dönemlerinde de bazı büyük şirketlerin yeniden yapılanma sürecini idare etmişti. Bunların arasında en ünlüsü, Enron Corp’tu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!