Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’ten Ethereum ve Solana Satışı İçin On Milyonlarca Dolarlık Yeni Transfer!

İflas eden kripto para borsası FTX, milyonlarca dolar değerinde Ethereum (ETH) ve Solana’yı (SOL) satış yapmak için transfer etti.

Kripto para borsası FTX, müşterilerine geri ödeme yapabilmek için kripto para satışlarına devam ediyor. On-chain analiz firması Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre borsa, son 24 saat içerisinde 42,35 milyon dolar değerinde 1,1 milyon SOL ve 12,9 milyon dolar değerinde 7.183 ETH’yi satış amacıyla transfer etti.

FTX 3 Kasım itibariyle toplamda 221,7 milyon dolar değerinde kripto parayı satış amacıyla çeşitli borsalara gönderdi. Bu süreç içerisinde satış yapan adresler incelendiğinde, FTX’in farklı cüzdanlarda 2 milyar 289 milyon dolar değerinde kripto parası daha bulunuyor.

Bu varlıklar arasında 353 milyon dolar değerinde Serum (SRM), 287 milyon dolar değerinde Maps (MAPS), 256 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC), 160 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH), 154 milyon dolar değerinde SOL ve 85 milyon dolar değerinde FTX Coin (FTT) dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz eylül ayının başında ABD Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi FTX’in yatırımcılarına geri ödeme yapabilmesi için elindeki kripto paraları satmasına yeşil ışık yakmıştı.

Piyasa uzmanları kripto para piyasasında son günlerde yaşanan volatil hareketlerin FTX satışlarından kaynaklanıyor olabileceğini öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!