Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Futbol Efsanesi Luis Figo, ICO Yüzü Olan Yeni Ünlü İsim

Efsanevi futbol yıldızı Luis Figo, ICO yüzü olan yeni ünlü olarak ismini yazdırdı.

Hem 2000 Ballon d’Or hem de 2001 FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu Ödülleri Törenini kazanan Portekizli futbolcu, Football Stars’ın platformu olan ve tokenlı fantezi sporlarını araştıran Stryking Entertainment’ın marka yüzü olarak hizmet vermek için imza attı.

Duyurunun beraberinde gelen bir açıklamada Figo, şunları söyledi:

“Football Stars’ı duyduğum anda fikri beğenmiştim. Futbol, ​​oyunun tüm yönleri hakkında ayrıntılı istatistikler ile daha fazla veriye yöneliyor. Stryking’in platformu bunu zorlayıcı bir hayranlık deneyimi yaratmak için kullanıyor. Stryking’deki deneyimli ekibi desteklemekten, hayranların destekledikleri takım ve oyuncularla etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyan bu platformu duyurmaktan mutluluk duyuyorum”.

Figo’nun yardımı ile şirket, ayrıntıları henüz açıklanmayan STRYKZ tokenını bir ICO aracılığıyla dağıtmayı planlıyor.

Figo, her geçen gün genişleyen ve ICO’ları destekleyen ünlülerin listesine katıldı.

Geçtiğimiz ay, sekiz bölümlük dünya boks şampiyonu Manny Pacquiao ve emekli İngiliz futbol yıldızı Michael Owen, Singapur merkezli bir ICO olan GCOX’u tanıtmak için imza attı. Sistemde ünlüler kendi kripto paralarını oluşturacak ve hayranlar bu kripto paraları kullanarak platformda olan özel içerikler için ödeme yapabilecek.

Geçtiğimiz Ağustos ayında bir başka ünlü futbolcu olan Luis Suarez, ICO açıklamaları tartışmaya neden olan boks efsanesi Floyd Mayweather’ı takip ederek Stox’un ICO’sunu destekledi.

En son ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Mayweather’ın sosyal medyada tanıtımını dolandırıcılıkla yaptığı token için Centra Tech’in kurucularını suçladı.

Benzer şekilde SEC, ICO’su emekli boks yıldızı Evander Holyfield tarafından desteklenmiş olan tokenı dolandırıcı yollarla sattığı için AriseBank’a ceza verdi.

Bugüne kadar SEC’in hileli token satışlarını tanıtan ünlülere karşı herhangi bir yaptırım uyguladığı görülmüyor, ancak bu ünlü ICO desteklemelerinin bazı durumlarda yasa dışı olabileceğini belirten bir bülten yayınladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment