Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gala Games 3x Yükseliş Getiren Duyuruyu Sildi, Fiyat Düşüşe Geçti

Blockchain tabanlı oyun firması Gala Games, yaptığı bir anlaşmaya dair gönderiyi kaldırmasının ardından tepkilerle karşılaştı ve son günlerin yükselen yıldızı GALA, düşüşe geçti. 

Gala Games Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, popüler film yıldızları Dwayne Johnson (The Rock) ve Mark Wahlberg ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı ancak söz konusu gönderiyi kısa bir süre sonra sildi. Yapılan paylaşımın silinmesiyle geçtiğimiz haftalarda %200’e yakın değer kazanan GALA, 0,0507 dolar seviyelerinden %30’a yakın düşüş yaşayarak 0,0361 dolara geriledi. Birçok yatırımcı bu duruma sert tepki verirken iki oyuncudan da yanıt gelmemesi spekülasyonlara yol açtı.

Discord’da yayınlanan ve Twitter’dan paylaşılan gönderide şu ifadelere yer verilmişti:

Siz bunu okurken, Rock (diğer adıyla Dwayne Johnson) ve Mark Wahlberg ile iki film geliştiriyoruz! Eğlence sektöründe kesinlikle çok büyük iki güç. Ekrandaki çalışmalarını gördünüz ama bence ekran dışındaki varlıkları daha da güçlü olabilir ve onlarla çalışma şansını yakaladığımız için çok mutluyuz.

Twitter üzerinden paylaşılan bu gönderi silindi fakat Gala Games’in Discord sunucusundaki gönderi kaldırılmadı. Aktarılan bilgilere göre bazı kullanıcılar anlaşmanın detaylarına dair bilgi istediği için Discord sunucusundan atıldı ya da FUD yayma gerekçesiyle bir süreliğine sessize alındı.

CoinGecko verilerine göre GALA, 0,0398 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!