Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray ile Anlaşan Chiliz’den Büyük Başarı!

Kripto para sektörünün can damarlarından birisi olarak bilinen ICO sektörü yavaş yavaş ölmeye yüz tutsa da, kesinlikle kripto para piyasasında fon toplama yöntemleri ve sermaye bitmiyor.

Piyasada toplanan fon miktarları azalsa da, aslında başarılı projeler yine ciddi artışlar yakalamayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye devi Galatasaray Spor Kulübü ile de ortaklık imzalayan ve GS’nin kendi token’ini çıkartmasına ön ayak olacağını açıklayan Chiliz, son 30 günlük performansı ile adeta göz dolduruyor.

Chiliz Yükselişi Sürdürüyor

ICO Analytics tarafından açıklanan verilerde 30 günlük fiyat dinamikleri açısından  Chiliz’in yüzde 55 yükseliş elde ettiği ve bu özelliği ile 2019 yılında listelenen token’lerin önüne geçtiği görülmekte. Chiliz’in Binance tarafından piyasaya sürülen Matic’i bile ciddi anlamda geride bırakması ve toplam piyasa hacmi ile 35 milyon dolara ulaşması, kesinlikle nispeten yeni bir proje için önemli bir başarı olarak yorumlanabilir.

Chiliz bunun yanı sıra önümüzdeki Cuma günü de CEO Alex Dreyfus’un yapacağı konuşmaya odaklanmış durumda. Buradan çıkabilecek önemli bir duyuru yükselişi daha da körükleyebilme potansiyeline sahip.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment