Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galaxy Digital CEO’su, CNBC’ye Litecoin’i Kripto Para Fiyat Listesinden Çıkarmasını Tavsiye Etti

Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, CNBC ile yaptığı bir röportajda, onlara Litecoin’i kripto para fiyat panosundan çıkarmalarını tavsiye etti ve LTC topluluğundan eleştiri aldı.

Önde gelen kripto para yatırım şirketlerinden biri olan Galaxy Digital Ceo’su Mike Novogratz, CNBC sunucusu Joe Kernen ile konuşmasında, kripto paraların benimsenmesiyle ilgili iyimser beklentilerini paylaştı.

Galaxy Digital CEO’su, kurumsal şirketlerinin yatırım yaptığı Web 3.0 endüstrisinin orta vadede olumlu göründüğünü söyledi.

Görüşme sırasında CNBC’nin yayınladığı kripto para fiyatlarının olduğu listesinde Litecoin’i görünce şaşıran Novogratz, fiyat listesinin kendisine 2017’yi hatırlattığını söyledi ve 2021’de litecoin’in modern bir teknoloji olmadığını dile getirdi.

CNBC fiyat listesinde litecoin’nin yerine Terra (LUNA) ve Solana’yı (SOL) güçlü adaylar olarak gösteren CEO’ya göre, bu kripto paralar geliştiricilerden ve kripto meraklılarından ilgi gören yeni nesil akıllı sözleşme platformlarıdır.

Novogratz konuşmada:

Litecoin’i bir fiyat listesinde gördüğümde bana garip geliyor, bu insanların ilgilendiği bir şey değil. Solana, Terra (Luna) olabilir, bunlar insanların ilgisini çeken kripto paralar bu yüzden Solana ve Luna’yı orada istiyorum.

dedi.

Bazı eleştirmenler, milyarder yatırımcının LTC’nin fiyatını düşürmeye çalıştığını belirterek litecoin’in 10 yıldan fazla bir süredir kusursuz bir şekilde var olduğunu söyledi. İnsanlar, Novogratz’ın bu eleştirileri litecoin’in 4 gün içinde önemli bir güncelleme gerçekleştireceğini bildiğinden kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorlar.

Litecoin topluluğu, Novogratz’ı ünlü Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff ile karşılaştırdı ve Galaxy Digital’ın başkanını boykot edilmesi çağrısında bulundu.

Daha önce Novogratz, altcoin’lerin çoğunun yakın gelecekte piyasadan silineceğini söylemişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!