Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Prince of Darkness” İlk NFT Koleksiyonunu Duyurdu

Bir zamanlar “Black Sabbath” solisti olan John Michael “Ozzy” Osborn, Cryptobatz adını verdiği NFT koleksiyonu çıkarıyor. 

Osbourne ve Sutter Systems birlikteliğiyle oluşturulan 9.666 NFT, 2022 Ocak ayının ortalarında yayınlanacak. Bu koleksiyon aynı zamanda NFT dünyasına yepyeni bir özellik getiriyor. Koleksiyonun yarasalar üzerine olması Ozzy’nin 1982’de Iowa, Des Monies’de verdiği bir konser sırasında yarasanın kafasını ısırdığı unutulmaz ana gönderme niteliği taşıyor.

Resmi bir açıklamaya göre her Cryptobat, “ısırma” özelliği sayesinde cüzdanlarında bulunan başka bir NFT ile etkileşime geçerek yeni bir NFT yaratma şansı verecek. “MutantBatz” olarak adlandırılan bu proje ile iki farklı NFT’nin özellikleri birleştirilebilecek. Şu an için anlaşmalı olduğu bilinen projeler arasında Bored Ape Yacht Club, SupDucks, CryptoToadz ve adı açıklanmayan gizemli bir isim bulunuyor.

Ozzy Osbourne

Proje için ön satışlar Crytobatz’in Discord kanalında devam ediyor ve 2.500 Whitelist garantili Cryptobat yine aynı kanal üzerinden erişilebilir olacak.

Proje hakkında konuşan Osbourne:

” Bir süredir NFT hareketinin bir parçası olmaya çalışıyorum. Bir kaç başarısız NFT alımı girişimimden sonra Noel hediyesi olarak Sharon’dan bir Bored Ape Yacht Club NFT’si istedim ve bana olmaz dedi. Bunu ardından bende kendi NFT koleksiyonumu yaratmaya karar verdim. Proje sahnedeki en ikonik anlarımdan birine göndermede bulunuyor ve sanat tarihinin ender parçalarından birine sahip olma şansı sunuyor. Buna bayıldım!”

açıklamalarında bulundu.

Başarılı katılımcılar her cüzdan için 3 NFT mint’leme şansına sahip olacaklar.

Bunun yanında Osbourne’un “AncientBatz” adlı başka bir projeyi de piyasaya sürmeyi düşündüğü doğrulandı. Bu projede CrytoBatz sahipleri dünyanın dört bir yanındaki gizli yerlerde “hazine avı” mantığı ile sanal yarasaları görebilecek ve toplayabilecek. MutantBat’ler CryptoBat’lerin aksine tam 100 kez “ısırma” hakkına sahip olacak ve bu 100 yeni NFT anlamına geliyor.

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!