Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galaxy Digital Şubat Ayında Ethereum Fonu Kuruyor

Mike Novogratz’ın kurucusu olduğu kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital, ethereum fonu hazırlığında olduğunu duyurdu. Şirket, ethereum fonunu şubat ayı ortasında kullanıma sunacak.

Yönetimi altında 815 milyon dolarlık kripto varlık bulunan yatırım şirketi Galaxy Digital, kurumsal düzeydeki ethereum fonu ile müşterilerin dolaylı olarak eth yatırımı yapmalarını sağlayacak. Fon, Bloomberg’in sağladığı Galaxy Digital Ethereum endeksine göre fiyatlanacak. Aynı zamanda müşterilerin dijital varlıklarını saklama, transfer etme, özel anahtar koruma gibi birçok hizmetten kolaylıkla faydalanması hedefleniyor.

Yeni fonun özellikleri

Açıklamada, fona yatırım yapan müşterilerin sahip olduğu varlıkların kripto para borsası Gemini tarafından saklanacağı söylendi. Fon için gereken minimum yatırım miktarı 25 bin dolar olarak açıklandı. 100 bin doların üzerindeki yatırımlardan %1 oranında yönetim ücreti alınırken bu miktarın altındaki yatırımlardan %1.25 oranında ücret tahsil edilecek.

Ethereum iyi bir yatırım fırsatı

Galaxy Digital, ethereum’un yatırım yapmak için çok iyi bir fırsat olduğunu ve eth’nin büyüme odaklı bir kripto para olduğunu söyledi. Eth tabanlı DeFi piyasasına da vurgu yapan şirket, merkeziyetsiz finans uygulamalarının yılda 100 milyon dolarlık gelir sağladığını ve 1 milyar doların üzerinde değere sahip olduğunu belirtti.

CEO ethereum fiyat hedefini paylaştı

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, eth fiyatının bin 459 dolara çıkmasıyla birlikte fiyat tahminini paylaştı. Milyarder Novogratz, eth’nin 2 bin 600 dolara çıkacağına inandığını belirterek daha fazla ethereum almak istediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!