Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galaxy Digital ve Chainlink (LINK) İş Birliği Duyuruldu: Blockchainlere Fiyat Verisi Sağlanacak

Kripto para odaklı yatırım şirketi Galaxy Digital, blockchainlere kripto fiyat veriler sağlamak için Chainlink ile iş birliği yaptıklarını duyurdu.

Galaxy Digital 27 Eylül tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, iş birliği kapsamında Chainlink’in sahip olduğu Oracle ağı ile birlikte blockchainlere piyasa verilerini sağlayacaklarını duyurdu. Galaxy Digital, sağladığı fiyat verileri sayesinde akıllı sözleşme geliştiricilerinin daha kompleks ürünler (dApp) oluşturacağına inandığını belirtti.

Şirketin Stratejik Fırsatlar Başkanı Zane Glauber entegrasyonun blockchain sistemi üzerinde olumlu bir etkisi olacağına inandığını ifade etti. Glauber konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Chainlink’in yenilikçi blockchain mimarisi aracılığıyla sağlanacak kapsamlı piyasa verileri geliştiricilerin uygulamaları için önemli bir araç olacak. Derin ve kompleks bir kripto ekosistemi oluşturmaya yönelik çalışmalarımızda Chainlink ile entegre olmaktan heyecan duyuyoruz.

Ayrıca Başkan Glauber, blockchainlerin harici verileri barındırmadığını bu nedenle yalnızca spot ürünler için referans fiyat verilerinin sunulduğunu belirtti. Alınan duyumlara göre hizmet Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi kripto para birimlerinin fiyat verilerinin yanı sıra bazı itibari para birimlerinin de fiyat verilerini içerecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!