Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gamestop, NFT Pazar Yerinin Beta Sürümünü Başlattı: Loopring (LRC) Üzerine İnşa Etti

Ölçeklenebilir bir Ethereum katman-2 protokolü olan Loopring, Gamestop NFT pazar yerinin beta sürümü için Loopring’i kullandığını açıkladı.

Loopring’in resmi medium hesabından 23 Mart tarihinde paylaştığı gönderiye göre, Gamestop NFT pazar yerinin beta sürümünü başlattı ve bunu katman-2 protokolü Loopring’in üzerine inşa etti.

Video oyun şirketi GameStop, dördüncü çeyrek mali kazanç raporunda non-fungible token (NFT) pazar yerini temmuz ayı sonuna kadar başlatmayı planladığını söylemişti.

l2fees.info verilerine göre, yazının kaleme alındığı esnada Ethereum üzerinden ETH göndermek için 1,3 dolar ve swap işlemi gerçekleştirmek için 6,52 dolar işlem ücreti isteniyor. Loopring ise transfer başına 0,04 dolar ile en az işlem ücreti alan Katman-2 (L2) protokolüdür.

Bu sebeple Gamestop’un NFT pazar yerini Loopring üzerine inşa ettiği düşünülüyor.

Loopring’in yaptığı açıklamada,

NFT’leri artık doğrudan Loopring üzerinden mint’leyebilirsiniz. Ethereum katman-1’den aldığımız güvenle ve Ethereum’dan 100 kat daha düşük işlem ücretleriyle bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

dedi.

Daha önce Koin Bülteni tarafından yapılan habere göre Video oyun şirketi GameStop, NFT pazar yeri projesi için Immutable X ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Loop

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!