Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GE Transportation, Global Blockchain Ticaret Birliğine Katıldı

Demir yolu, madencilik, denizcilik, sondaj ve enerji üretim ekipmanlarının küresel bir tedarikçisi olan GE Transportation, 1 Mart’ta yayınlanan bir basın bülteninde Nakliye Birliğinde Blockchain’e (BiTA) katıldığını duyurdu.

GE Transportation’ın blog yazısına göre ticaret birliği UPS, FedEx, Penske Lojistik ve Warren Buffet’ın BNSF Demir yolları da dahil olmak üzere 230’dan fazla katılımcıyı bir araya getirerek 1 trilyon doları aşan kar elde etti.

Web sitelerine göre BiTA, ulaşım ve lojistik sektörlerinde Blockchain teknolojisini uygulamak ve geliştirmek için 2017 yılında kuruldu.

BiTA Genel Müdürü Craig Fuller, GE Transportation’ın her zaman “teknolojide ön planda olduğunu” söyleyerek GE’nin “sektörün Blockchain çerçevesine önderlik etmesine yardım eden” etkin bir katılımcı olmasından memnuniyet duyduğunu da dile getirdi.

Chicago merkezli GE Transportation, ABD çok uluslu şirketler grubu olan General Electric’in (GE) bir bölümü. GE Transportation genel müdürü Monica Caldas’a göre, “dijital endüstri lideri” önce verimliliği arttırmak için ileri teknolojiyi kullanmalı ve daha sonra bu öğrendiklerini müşterilerin yararına kullanmalı.

Ocak 2018’de rapor edilene göre lojistik endüstrisi, dünyadaki çoğu insanı çalıştırıyor. Sektör büyüdükçe, Blockchain teknolojisinin ele aldığı sürdürülebilirlik ve verimlilik ölçekleme sorunları ile karşı karşıya kalıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment