Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Geleneksel Finans Devi Kripto Bölümünü Güçlendiriyor: Yeni Atama

Geleneksel finans devi Brevan Howard’ın kripto bölümü BH Digital, kripto varlık yöneticisi Dragonfly Capital’ın kıdemli yöneticilerinden Kevin Hu’yu portföy yöneticisi olarak işe aldı.

Yapılan bir basın açıklamasına göre BH Digital, geçmişte Dragonfly Capital ve BlackRock gibi prestijli varlık yönetim şirketlerinde yönetici sıfatıyla görev almış Kevin Hu’yu Abu Dhabi ofisine portföy yöneticisi olarak kripto varlık stratejilerine katkıda bulunması için bünyesine kattı.

Hu’nun görev süresince BH Digital CEO’su Gautam Sharma’ya rapor vereceği kaydedildi.

CEO Sharma yaptığı bir basın açıklamasında konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Sektör içerisinde önde gelen kurumsal dijital varlık platformu konumumuzu güçlendirmeye devam ederken Kevin’ın ekibimize katılmasından kıvanç duyuyoruz. Kendisinin dijital varlıklara yatırım ve likit stratejileri yönetimi konusundaki deneyiminin gelişen yetenek havuzumuza katkı sağlayacağına olan inancımız tam.

BH Digital’in yakın zamanda Galaxy Digital’in kıdemli analistlerinden Robert Bogucki’yi ve Blockchain.com eski Teknoloji Sorumlusu Lewis Tuff’ı da ekibine dahil ettiği biliniyor. Sektör içinden bazı aktörler BH Digital’in yakın zamanda kripto varlık yönetimi alanında yeni bir dönemi hedeflediğini tahmin ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!