Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini Chicago Ofisini Açıyor

Gemini bu hafta yaptığı açıklamada bu girişime yönelik atılan ilk adımda 5 yeni çalışanı işe aldığını belirtti. CoinDesk’e göre işe alınan bu kişiler, Gemini’nin Chicago merkezli rakibi Coinbase’in Nisan ayında işten çıkarılan mühendis ekibinden.

Gemini’nin yeni çalışanları, profesyonel ticaret platformları ve emanet hizmetlerine yönelik çözümler de dahil olmak üzere borsadaki öncelikli ürünleri güçlendirme konusuna odaklanacaklar.

Gemini’nin kurucu ortağı ve CEO’su Tyler Winklevoss, Chicago mühendislik ekibinin “eşleştirme motorları ve pazar konusunda uzman olduklarını” söyledi. Buna ek olarak ekibin öncelikli işinin eşleştirme motorları ve halihazırda var olan borsa ve alım satım hizmetleri için temel platformun oluşturulması olduğunu söyledi.

Gemini dediğimizde aklımıza güvenilirlik, hız gibi şeylerin yanı sıra ürün sunumu da geliyor. Dolayısıyla hazırladığımız şeyle ilgili kesin bir tarih veremiyorum ama ürün sunumu üstünde çalıştığımızı söyleyebilirim.”

Gemini’nin yeni mühendisleri Coinbase’ten önce CME Group ve diğer ticaret firmalarında çalışmışlardı. Ekibin içinde işe alındığını LinkedIn’den duyuran Connamara Sytems’ta yedi yıl çalışmış ürün müdürü Andrew Page’de var.

Krito Borsası Gemini’nin Kaç Çalışanı Var?

Gemini’nin yeni Chicago şubesinin yanı sıra Portland Oregeon ve New York’ta yaklaşık 200 çalışanı bulunuyor. Winklevoss açıklamasında “Gemini’nin daha ilk günden kurumsallaşma yönünde adımlar atarak ilerlediğini” belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment