Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Türk Şirketi Paratica ile Ortaklık Kurdu

Türkiye’deki ticaret platformlarından Paratica, kısa bir süre önce dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden Huobi ile işbirliği yapmaya başladı.

Kripto para dünyasının en büyük borsalarından biri olan Huobi çok kısa bir süre önce bir Türk şirketi olan Paratica ile ortaklık anlaşması imzaladı. Paratica bu anlaşmayla birlikte Huobi’nin Türkiye’deki ortağı olmuş oldu.

Paratica, Huobi ile kurduğu bu ortaklık sayesinde yalnızca Türkiye’de değil Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde de aktif çalışmalar yürütüyor olacak. Şirketin bu süreç boyunca pek çok etkinlik düzenlemesi ve yerel eğitim, yatırım süreci yönetmesi bekleniyor.

Paratica Nedir?

Paratica bu anlaşmayla birlikte adını tüm kripto para dünyasına duyurmayı başardı. Peki kuruculuğunu Ali İlhan Hacıhafızoğlu, Burak Öner ve Altuğ Öztürk’ün üstlendiği Paratica tam olarak ne gibi hizmetler sunuyor?

Paratica kullanıcıları bu platformda kendi ticaret stratejilerini hazırlayarak 7 gün, 24 saat boyunca otomatik bir şekilde ticaret yapabiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar bu ticaret stratejilerini oluştururken tek satır dahi kod yazmak zorunda kalmıyorlar. Paratica kullanıcıları kendi ticaret stratejilerini hazırlamanın yanı sıra uzmanlar tarafından hazırlanmış stratejileri de kullanabiliyorlar.

Paratica kullanıcıları bu stratejileri kendileri uygulamak zorunda kalmıyorlar çünkü bu süreci Paratica botu otomatik olarak yürütüyor. Kullanıcılar böylece her gün kesintisiz bir şekilde çalışan, güvenli bir auto trade sistemi elde ediyorlar.

Şirket Türkiye’yi global piyasada daha üst bir konuma çıkarabilmek ve daha fazla Türk kullanıcıyı bu pazara sokabilmek için düzenli olarak eğitilmer düzenliyor.

Paratica Huobi ile kurduğu işbirliğiyle, düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle ve eğitimlerle birlikte kripto para ve Blockchain teknolojisinin Türkiye’deki popülerliğini artırmayı hedefliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment