Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini Kurucusu Winklevoss’dan DCG CEO’suna “340 Bin Kullanıcı Adına” Açık Mektup

Kripto para borsası Gemini’nin kurucusu Cameron Winklevoss, Digital Currency Group (DCG) CEO’su Barry Silbert’a açık mektup göndererek binlerce insanın mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçilmesini istedi.

Cameron Winklevoss Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide DCG CEO’su Barry Silbert’a açık mektup gönderdi. “Biz sizinle çalışmaya hazırız ancak zaman daralıyor.” şeklinde bir çağrı yapan Winklevoss, “Sizden cevap bekleyen 340 bin Earn kullanıcısı adına yazıyorum” ifadelerinde bulundu. Winklevoss, Silbert’a 8 Ocağa kadar zaman tanıdını belirtti:

Earn kullanıcıları artık yorgun. Şimdiye kadar sabrettiler. Bu kabusun sona ermesi için bir sonuç almayı hak ediyorlar. Bu yüzden bizimle birlikte çalıştığınızı açıklamanız için 8 Ocak’a kadar süre veriyoruz. Biz hazırız ancak zaman daralıyor.

Mektubuna “Genesis kötü niyetle oyalama taktiklerine giriyor.” ifadeleriyle devam eden Winklevoss, 900 milyon dolarlık borcun artık ödenmesini ya da yapıcı bir çözüm bulunmasını talep etti.

Şimdiye kadar bize olan 900 milyon dolarlık borcunuzu ödemeniz için iyi niyetli şekilde yaklaşık ama siz süreci baltalama adına daha kötü niyetli taktikler izlediniz.

Kasım ayının sonunda DCG‘ye bağlı Genesis‘in, iflasın eşiğinde ve kurtarma fonu arayışı içerisinde olduğuna dair sinyaller vermesinin ardından Gemini’den açıklama gelmişti. Gemini ekibi, süreci takip ettiklerini ve para çekme işlemlerinin askıya alındığı “Earn” programını tekrardan devreye sokmak için Genesis ve Digital Currency Group ile birlikte çalıştıklarını belirtmişti.

Winklevoss’un bu mektubu üzerinde Silbert, DCG’nin Genesis’ten 1,675 milyar dolar borç almadıklarını ve Genesis’e yapılacak ödemelerin hiçbirini aksatmadıklarını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!