Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Genç Bitcoin Milyarderi, Yeni Bir Projeyle Karşımıza Çıkıyor

Kripto para sektörünün en genç milyarderlerinden birisi olan Erik Finman, yaptığı açıklama ile yeni bir platform kurduğunu açıkladı. Kripto para ve Bitcoin sayesinde çok erken yaşta büyük bir servet elde eden Finman, bu yeni projesi ile birlikte Facebook’un kripto parası Libra ile mücadele etmeyi amaçlıyor.

Metal adlı bir kripto para firması kuran ve bu işte eski Quick Coin kurucusu Marshall Hayner ile bir ortaklık yapan Finman, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Metal uygulaması ile insanların birçok farklı kripto parayı rahat bir şekilde birbirlerine transfer edebileceklerini ifade etti.

Başarılı isim, bu iş sonrasında hedefledikleri en temel şeyin ise Libra’yı yerle bir etmek olduğunu söyledi. Metal platformunun daha önce de var olduğu biliniyor. Hatta öyle ki, platformun kripto parası MTL, daha önceleri 30 dolara kadar çıkmıştı. Bu rakamların ardından ise MTL tokeni şu an için 0,3 dolardan kendine alıcı buluyor.

Finman’ın son dönemde bu kadar değer kaybeden bir projeye yatırım yapması ve bu kadar iddialı ifadeler kullanması ise, kripto para sektöründe şüphe ile karşılandı. Bakalım Finman ve ekibi bu alanda istedikleri başarıları elde etmesini bilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment