Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

General Electronic, Blockchain Girişimi Xage Security’ye Yatırım Yaptı

General Electric firmasının yatırım kolu olan şirket, Blockchain girişimi Xage Security’nin 12 milyon dolarlık yardım turunda yerini aldı. Enerjiden inşaat yönetimne kadar birçok şirkete güvenlik ve şeffaflık vaad eden projenin geleceği, otoritelerce parlak olarak nitelendiriliyor.

GE Ventures dışında, City Light Capital ve NexStar Partners gibi firmaların da katıldığı bu fonlama turu, projenin kalitesini ortaya koyarken, Blockchain kullanarak birçok firmaya hizmet etmek isteyen Xage firması ise çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

”GE ve diğer partnerlerimiz, firmamıza güvenlik anlamında çözüm araması noktasında yardımda bulunacaklardır. Endüstriyel anlamda nesnelerin interneti vizyonumuzu da paylaşan bu firmalar, operasyonlarımızı efektif ve net bir şekilde yürütmemizde şüphesiz bize büyük katkı sağlayacak.”

GE’nin bu hamlesi, firmanın Blockchain’e olan ilgisinin bir tezahürü olarak yorumlandı. Daha önce de Blockchain alanında önemli atılımlar yapma niyetinde olduğunu belli eden GE, enerji endüstrisinde Blockchain kullanımı alanında yaptığı çalışmalar ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment