Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Unocoin, Hindistan’daki Yasak Sonrası Para Yatırma/Çekme İşlemlerini Durdurdu

Hindistan’ın ünlü kripto para borsalarından birisi olarak gösterilen Unocoin, kripto paralar ile ilgili yasağın kalkmamasının ardından Hindistan Merkez Bankası kararı gereceğinde bankadan para yatırma ve de bankadan para çekme işlemlerinin geçici olarak yasaklandığını duyurdu. Borsa, alternatif bir metod bulunana dek bu işlemlerin yasak olacağını belirtti.

Böylelikle Hindistan’ın en ünlü borsalarından birini kullanan kullanıcıların banka ile ilişikleri en azından şimdilik kesilmiş oldu. Hindistan’da devam eden kripto para yasağı, bu tarz olaylardan dolayı vatandaşların ciddi şekilde mağdur olmasına aracılık ediyor.

Şu an borsalar, yasağın etrafından legal bir şekilde dönmenin de yollarını arıyorlar. Kripto para – kripto para şekli çalışmak önemli bir opsiyon ancak bununla birlikte çeşitli bireysel anlaşmaların da yasağın etrafından dönmek için borsalara yarayabileceği konuşuluyor.

Unodax, daha geçtiğimiz günlerde Bitcoin eşli 17 çiftin işleme hazır olduğunu duyurmuştu. Açıklamaya göre bu çiftler  BCH/BTC, ETH/BTC, LTC/BTC, XRP/BTC, BTG/BTC, GNT/BTC, CVC/BTC, ZRX/BTC ve OMG/BTC’nin de aralarında bulunduğu kripto paraları içeriyor.

Hindistan’daki borsalar adeta bir bir dökülürken, bakalım yasağın diğer dev borsa olan Zebpay’e etkileri nasıl şekillenecek ve daha da önemlisi, bu işin içinden nasıl çıkılacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment