Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O’Brien: QuadrigaCX CEO’su Ölmeden Önce Garip Davranıyordu

QuadrgaCX‘in merhum CEO’su Gerald Cotten’in yakın çevresinden Adam O’Brien, Cotten’ın ölmeden önceki davranışları hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Gerald Cotten bundan birkaç ay önce hayatını kaybetmiş ve QuadrigaCX, Cotten’ın vefatının ardından içinde 190 milyon dolar değerinde kripto para bulundurduğu düşünülen cüzdanlara erişim sağlayamaz olmuştu.

Kripto para sektöründeki bazı isimler Cotten’ın “ölü numarası” yaptığını ve tüm bu olayın aslında bir senaryodan ibaret olduğunu öne sürüyorlar. Cotten’ın yakın çevresinden Adam O’Brien ise Cotten’ın böyle bir plan yapabilecek durumda olmadığını düşünüyor.

O’Brien tarafından yapılan açıklamalara göre Cotten vefatından kısa süre önce garip ve endişeli bir tavır takınmaya başlamıştı. Elinde 200 milyon dolarlık bir cüzdanın anahtarlarını taşıdığını söyleyen Cotten, başına bir şey gelmesinden endişeleniyordu. O’Brien konu hakkında şu yorumu yapıyor:

“Cotten bildiğimiz kadarıyla 100 milyon dolardan fazla, 200 milyon dolarlık fonlara erişim sahibiydi. Bu kadar para insanı delirtmeye yetebiliyor ve bence Gerry bunun gayet farkındaydı.”

O’Brien, Cotten’ın vefat etmeden önce bu gibi durumlara karşı bazı önlemler almış olmasının mümkün olduğunu belirtse de yetkililerin henüz konu hakkında bir şey bulamadıklarını da hatırlatıyor. O’Brien ayrıca bu durumdan etkilenen 115 bin QuadrigaCX kullanıcısının büyük ihtimalle paralarını geri alamayacaklarını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment