Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Glassnode Bitcoin İçin Kritik Önem Taşıyan 4 Desteği Açıkladı: İşte o Seviyeler!

Bitcoin’deki (BTC) mevcut düşük volatilite devam ederken olası bir düşüş senaryosunda fiyatın destek bulabileceği 4 seviye öne sürüldü.

On-chain analitik platformu Glassnode 24 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin’in mevcut durumda 4 destek noktasına dikkat çekti ve önemli bir destek seviyesinin üzerinde olabileceğini belirtti. Ancak platform, fiyatın bu destekte tutunamaması durumunda güncel fiyattan %15 düşükte yeni bir fiyat aralığına ilerleyebileceğini belirtti.

Resim

Bitcoin’in 26,2 bin dolarda 111 günlük fiyat ortalaması ve 200 haftalık fiyat ortalamasının eşitlendiğini gösteren platform, fiyatın bu seviyeyi kendi destek noktası olarak belirlemiş gibi göründüğünü dile getirdi.

Öte yandan fiyatın 26,2 bin seviyesini aşağı yönlü kırması halinde bir sonraki destek noktasının 365 günlük fiyat ortalaması olan 22,3 bin dolar ile 200 günlük fiyat ortalaması 22,6 bin dolar kesişimi arasında işlem görebileceğini ima etti.

Glassnode kurucusu Yann Allemann yakın zamanda yayınladığı bir gönderide Bitcoin’in 50 günlük fiyat ortalamasının 200 günlük fiyat ortalaması üzerine çıkışına işaret ederek grafiğin yükseliş işaretleri verdiğini ima etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!