Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Glassnode Haftalık Raporunu Yayınladı: Bitcoin Şu An İçin Bullish Görünüyor

Glassnode kripto para piyasasının haftalık durumunu değerlendirerek yeni raporunu yayınladı. Ekipteki uzmanlar piyasadaki genel tablonun bu hafta için bullish gözüktüğü görüşündeler.

Bitcoin hemen hemen bir haftadır 9 bin-9 bin 500 dolar aralığında seyrediyor. Hal böyleyken yatırımcılar Bitcoin’in bir sonraki durağının neresi olacağını merak ediyorlar.

Haftalık Bitcoin grafiği

Bu soruya kesin bir yanıt vermek elbette mümkün değil. Fakat Glassnode tarafından yapılan araştırmalara göre sektördeki ve piyasadaki genel durum şu an için Bitcoin’in lehine gözüküyor.

Temelleri Sağlam

Glassnode ekibi Bitcoin’in genel gidişatını değerlendirebilmek için ağdaki işlem sayısını, aktif adresleri ve yatırımcılar arasındaki genel kanıyı göz önünde bulundurdu. Yapılan bu değerlendirme sonucunda Bitcoin’in durumunun şu an için iyi olduğu sonucuna varıldı.

Bu haftanın raporunda yer alan bilgilere göre Bitcoin ağının durumu geçtiğimiz haftalara kıyasla pek farklı değil. Ağ hareketliliğinde bir artış söz konusu olsa da bunun çok büyük bir artış olmadığını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra ağdaki işlemlerin sayısında da bir artış var ama borsalardaki ticaret hacminde gözle görülür bir düşüş söz konusu.

Bitcoin için asıl olumlu olan şey ise piyasanın gidişatı. Glassnode ekibi tarafından yapılan araştırmalara göre yatırımcılar şu an için Bitcoin’e güveniyorlar ve eskisine kıyasla daha yoğun bir şekilde HODL yapıyorlar. Glassnode hal böyleyken Bitcoin’in “temellerinin gayet sağlam” olduğu ve bunun BTC için bullish olduğu sonucuna varıyor.

Glassnode ekibi Bitcoin’in hala bullish bölgede olduğunu açıkladı, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment