Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CTO’su: Ripple’da Çalışmasam da XRP Alırdım

Kripto para piyasasının en etkili isimlerinden olan Ripple CTO’su David Schwartz, yayınladığı bir dizi yeni tweet ile oldukça çarpıcı açıklamalara imza attı. Schwartz, Ripple bünyesinde üst düzey yönetici olarak çalışmasa bile “hemen hemen kesinlikle” XRP satın almış olabileceğini vurguladı.

Ripple’da Çalışmasa Yine XRP Alır Mıydı?

XRP yatırımcısı olduğu anlaşılan Spuds XRP isimli kullanıcı tarafından sorulan “Ripple’da olmasaydınız ve şu an bildiklerinizi bilmeseydiniz XRP’ye yatırım yapar mıydınız?” sorusuna yanıt veren CTO, buna “hemen hemen kesinlikle” yanıtını verdi.

2011 yılında Bitcoin madenciliği yaptığını belirten Schwartz, ilk satış sürecinde ETH aldığını da belirtti. O tarihlerde birçok ICO token’ına yatırım yaptığını belirten tecrübeli isim, hala bazılarını elinde tuttuğunu ifade etti. Süre boyunca piyasada 40’tan fazla token’a yatırım yaptığını itiraf eden Schwartz, XRP’nin ise gözdesi olduğuun ima etti.

XRP özellikle 2018 yılının Ocak ayında şimdiye kadarki en iyi fiyat seviyesine ulaşmıştı. 3,65 dolara kadar çıkan XRP birim fiyatı, Ripple yöneticilerini zengin etti. Eski Ripple CEO’su Chris Larsen o tarihlerde 60 milyar dolarlık bir servete sahipti.

Şimdi ise XRP fiyatındaki bu erime, Ripple şirketine ve yöneticilerine de etki ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment