Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Glassnode Kurucu Ortağından Bitcoin Yorumu: Kısa Vadeli Fiyat Hedefi Verdi!

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucu ortağı Bitcoin’de (BTC) önümüzdeki yaz için hedefin 35 bin dolar olduğunu belirtti.

Negentropic takma adlı Glassnode kurucu ortağı yakın tarihli bir paylaşımında, Bitcoin’in boğa görünümünü korumaya devam ettiğini savundu. Glassnode’un yan kurluşu Swissblock tarafından paylaşılan haftalık analizi işaret eden kurucu ortak, kısa vadeli düzeltmelere rağmen orta vadeli görünümün halen daha 35 bin dolara işaret ettiğini vurguladı.

27 bin dolar bandına yaşanan geri çekilmeyi kısa vadeli düzeltme olarak nitelendiren Negentropic, bu bölgenin şimdiye kadar istikrarlı bir şekilde korunduğuna dikkat çekti:

Yükseliş görünümü devam ediyor ve Bitcoin bu yaz için 35 bin doları hedefliyor. İşte “Sistemin Durumu” raporunun 19. hafta için ortaya koyduğu şey:  Hala yükseliş yönlü görünüm mevcut. Bunlar gelecek vaat eden işaretler! Kısa vadeli düzeltmeler olsa da 27 bin dolara istikrarlı bir şekilde tutunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,7 düşüş sergileyen BTC, yazım esnasında 27.385 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!