Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Global Solana Hackathon’unda 5 Milyon Dolar Ödül Dağıtılacak

Solana’nın bugüne kadar düzenlediği dördüncü hackathon olan Ignition kapsamında katılımcılara toplamda 5 milyon dolar değerinde para ödülü verilecek.

Solana blockchainini kullanan girişimciler, merkeziyetsiz finans (DeFi), blockchain gaming, Web3 ve dijital sanat/koleksiyon kulvarlarında geliştirdikleri projeleri 8 Ekim’e kadar sunabilecek.

Her kulvardan 5’er projeye para ödülü verilecek hackathon; Microsoft, Jump Trading, Standard Chartered, Forte, Metaplex, Solana Capital LLC gibi isimlerin sponsorluğu ile düzenleniyor.

Serum, Solend, Pyth, Raydium, Stardust, Mango ve Chainlink tarafından ayrıca ödüllerin dağıtılacağı hackathon’da girişimcilere toplamda 5 milyon dolara varan miktarda para ödülü verilecek.

40’dan fazla jürinin bulunduğu kadroda FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, CoinShares’in CSO’su Meltem Demirörs, Microsoft’un stratejisti Joe McCann, Standard Chartered’ın girişim departmanından sorumlu Simon Figures gibi isimler yer alıyor.

Projeler Solana ekosistemini nasıl etkileyeceklerine, ne kadar iyi çalıştıklarına, fikir ve uygulama bazında ne kadar eşsiz olduklarına, sundukları kullanıcı deneyimine ve pazardaki konumuna göre değerlendirilecek.

Hackathon’u kazanan projelerin ismi 23 Ekim tarihinde açıklanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!