Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Goldman Sachs CEO’su: Kripto İnovasyonlarında Rol Üstleneceğiz

Goldman Sachs CEO’su David Solomon, bankanın birinci çeyrek sonuçlarını değerlendirirken kripto para ve blockchain teknolojisi hakkında konuştu. Solomon, Goldman Sachs’in bu alanlarda yapılacak “inovasyonlarda rol üstleneceğini” duyurdu.

Bankacılık devi Goldman Sachs, bugün yılın ilk çeyreğine ilişkin mali raporunu yayımladı. Goldman Sachs CEO’su Solomon, Türkiye saatiyle öğleden sonra yatırımcılar ile bir araya gelerek sonuçları yorumladı.

Kripto para çalışmalarına devam edilecek

Goldman Sachs, ABD’deki mevcut regülasyonlar sebebiyle doğrudan Bitcoin veya daha farklı bir kripto para alımı yapamıyor. Müşteriler kripto paralara yönelik talep gösterirken, Goldman Sachs bu talebi karşılamak için alternatif arayışını sürdürüyor.

David Solomon, konferans sırasında kripto para ve blockchain alanlarında yapılacak inovasyonlarda “rol üstleneceklerini” söyleyip, ilgili çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

İlk çeyrek için 17.7 milyar dolar net gelir açıklayan Goldman Sachs, gelirini 2020’nin ilk çeyreğine kıyasla iki kat büyüttü. Çeyreklik net kazanç miktarı 6.84 milyar dolar olarak açıklandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!