Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Goldman Sachs CEO’su: Bitcoin’de Kurallara Göre Hareket Ediyoruz

Goldman Sachs CEO’su David Solomon, Bitcoin’e ve kripto paralara talep gösteren müşterilerine “destek olmanın yollarını” aradıklarını açıkladı. Kripto paralara ilişkin yasal kısıtlamalara değinen isim, şu an için “kurallara göre” hareket ettiklerini söyledi.

David Solomon, bugün CNBC’nin Squawk Box programında bankanın Bitcoin’e ilişkin planları hakkında konuştu. Goldman Sachs CEO’su, Bitcoin ve kripto para tabanlı hizmetler için regülasyon bakımından “kayda değer kısıtlamalar” olduğunu söyledi.

“Destek olmanın yollarını buluyoruz”

David Solomon, bu sektöre girmek isteyen müşterilerine custody hizmeti sunabileceklerini açıkladı. Bir banka olarak sunabilecekleri hizmetlerin kısıtlılığına vurgu yapan isim, “Müşterilerimizden talep geldikçe, onlara destek olmanın yollarını bulmaya devam ediyoruz.” dedi.

Goldman Sachs CEO’su, bu regülasyonların değişip değişmeyeceği konusunda, “Bence kripto para sektörü evrimden geçen bir sektör. Bu, müşterilerimize karşılık vermeye çalıştığımız bir sektör. İlerleyen yıllarda, büyük bir evrim olabilir.” dedi.

Goldman Sachs, bu yıl kripto paralar için geçmişte kurduğu işlem masasını yeniden açacağını duyurdu. Mart ayının sonunda, Goldman Sachs Private Wealth Management müşterilerinin kripto para hizmeti alabileceği öğrenildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!