Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Google Pay Desteği Bu Altcoin Fiyatını Uçuşa Geçirdi

Singapur merkezli hizmet sağlayıcı Alchemy Pay, kullanıcıların itibari para birimi ile ödeme yapmasını kolaylaştırmak için Google Pay entegrasyonunu duyurmasının ardından yerel token ACH yükselişe geçti.

Alchemy Pay yakın tarihli bir Medium gönderisinde Google Pay entegrasyonuna dair detayları paylaştı. Yapılan paylaşımın ardından ACH %50’lik yükseliş performansı sergiledi. Kullanıcıların itibari para birimleriyle Web3 ekosistemine kolay ve hızlı bir şekilde dahil olmasını amaçlayan bu entegrasyon, mobil cüzdanların ödeme pazarındaki payını da artıracak.

Halihazırda Apple Pay ile ödeme imkanı sunan şirket “On & Off-Ramp” ve “NFTCheckout” ödeme hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Yapılan açıklamaya göre Google Pay ödeme entegrasyonu şu anda Türk Lirası dahil 12 farklı itibari para birimini destekliyor. Desteklenen para birimleri arasında USD, EUR, KRW, SGD, AUD, TWD, TRY, CAD, JPY, AED , NZD, HKD yer alıyor. Alchemy Pay kripto ödemeleri için Google Pay ve Apple Pay’in haricinde 173 ülkede Mastercard ve Visa ile Avrupa’da SEPA ile ödeme sağlıyor.

Alchemy Pay’in kurucu ekibinin geleneksel finans ve fintech ödemeleri alanındaki deneyimi, rakiplerinin zorlandığı yerlerde şimdiye kadar bir avantaj sağladı. Geleneksel ödemeler alanındaki kimlik bilgilerini teyit eden Visa, kısa süre önce Alchemy Pay’i Üçüncü Taraf Aracı Programı kapsamında resmi bir hizmet sağlayıcısı olarak listeledi.

CoinGecko verilerine göre duyurunun yapıldığı esnada 0,028 dolardan işlem gören ACH, haber akışının etkisiyle yaklaşık %50 yükselerek 0,042 dolar seviyesine ulaştı. ACH, haberin kaleme alındığı esnada 0,040dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!