Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale, 25 Yeni Kripto Para Birimini “Değerlendirme Listesi” Ekledi

Dijital varlık yöneticisi Grayscale, 25 yeni kripto para birimini “değerlendirme listesine” ekledi.

Grayscale, resmi web sitesi üzerinden 24 Ocak tarihinde yaptığı paylaşımda yeni ürünleri müşterilerine sunmadan önce incelemeye aldığı “değerlendirme listesine25 kripto para birimi eklediğini duyurdu. Grayscale’in listeye eklediği kripto para birimleri arasında DeFi projeleri; 1inch (1INCH), Algorand (ALGO) ve Convex (CVX), metaverse projeleri; The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS) ve Enjin Coin (ENJ), Web3 projeleri; Polkadot (DOT), Arweave (AR) ve The Graph (GRT) yer alıyor.

Grayscale paylaşımda listeye eklenen varlıkların gelecekte bir yatırım ürününe dahil edilmek için olası adaylar olduğunu ancak listedeki her varlığın bir yatırım ürününe dönüşmeyeceğini ve ayrıca listede yer almayan varlıklarında ilerleyen zamanlarda şirket tarafından dikkate alınabileceğini belirtti.

Şirket, yeni yılın ilk günlerinde halihazırda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) dahil olmak üzeri 23 varlığın bulunduğu ürün ailesine son olarak ödeme hizmet sağlayıcı Flexa‘nın yerel token’i AMP‘yi eklemişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!