Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Altcoin Projesine Kurumsal Destek Verdi: Fiyat Uçuyor!

En büyük kripto para yönetim şirketlerinden Grayscale, bir altcoin’e destek vererek fiyatı hareketlendirdi.

Grayscale, 11 Eylül tarihli X paylaşımında Sui için Trust hizmeti başlattığını duyurdu. Duyuru, Sui (SUI) fiyatına olumlu yansıdı:

Grayscale Sui Trust, ölçeklenebilirlik ve işlem maliyetlerini ele almak üzere tasarlanmış üçüncü nesil bir blokzinciri olan SUI’ye yatırım yapmak isteyen uygun akredite yatırımcılara açıktır.

Grayscale kısa süre önce Sui için trust hizmeti başlattığına dair bir X gönderisi paylaşarak yatırımcıları heyecanlandırmıştı.

Haber akışının etkisiyle harekete geçen SUI, %18,4 yükselerek 0,89 dolar seviyesinden 1,05 dolara kadar tırmandı.

Bitcoin ve global piyasalar ne durumda?

Bitcoin fiyatı yükselmesine rağmen, ABD’deki spot Bitcoin ETF’leri yeniden çıkışlar yaşadı. Ark Invest’in ARKB ürünü, dikkat çekici bir şekilde 54 milyon dolarlık bir çıkış gördü.

Son iki gündeki girişlerin ardından çarşamba günü spot Bitcoin ETF’lerinde toplamda 43 milyon dolarlık bir çıkış kaydedildi.

Analistlere göre ABD’de Ağustos ayı enflasyon verilerinin beklentileri aşarak %0,3’ün üzerinde artması, FED’in önümüzdeki haftalarda faiz oranlarını düşürebileceğine dair beklentileri güçlendirdi.

Aynı gün çip üreticisi Nvidia (NVDA) hisseleri %8,2 artarken, Microsoft (MSFT), Google (GOOGL) ve Apple (AAPL) gibi büyük teknoloji hisseleri %2.13’e kadar yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!